Over Koen

koentimmer

Ongeveer 30 jaar geleden in de vioolbouw werkplaats van mijn vader is mijn interesse in hout en houtbewerking al gewekt.

Na vele jaren van hutten bouwen en timmeren in de schuur, heb ik na de middelbare school gekozen voor een opleiding aan het Hout en Meubilerings College in Amsterdam om meubelmaker te worden. Deze opleiding sloot perfect aan bij mijn interesse in houtbewerking en het ontwerpen en maken van meubels en interieurs.

Na het afronden van mijn opleiding in Amsterdam, ben ik uit Deventer naar Sint Pancras verhuisd voor mijn grote liefde. Ondertussen wonen we in Alkmaar, een stad die van oudsher ambacht uitstraalt en past bij onze stijl.

Tijdens de verhuizing naar Sint Pancras ben ik begonnen bij een interieurbouw bedrijf in Beverwijk. Dit was een goede leerschool, maar miste ik het maken van bijzondere projecten en het gebruik van mooie materialen. Vanuit deze baan ben ik verder gaan zoeken en kwam terecht in de jacht interieurbouw. Hier heb ik tal van exclusieve en luxe meubels en interieurs mogen maken en inbouwen, helaas miste ik het stuk van het zelf ontwerpen en meedenken met de klant. Ik kon hier mijn creativiteit niet kwijt en daarom heb ik dit jaar de knoop doorgehakt om mijn eigen bedrijf als meubelmaker / interieurbouwer te starten in Alkmaar. Daarbij kan ik eindelijk al mijn creativiteit en liefde voor het vak en mooie materialen kwijt.

Waarom Koen Timmer?

  • Keukens op maat
  • Unieke meubels
  • Stijlvolle badkamers
  • Creatieve oplossingen
  • Ambachtelijk en modern
  • Natuurlijke materialen
Koen Timmer
Berenkoog 66F
1822 BZ, Alkmaar

info@koentimmer.nl
+31 (0)6 2321 5887